Compare Listings

Bine ati venit la agentia imobiliara Imostar din Galati

Lucram cu pasiune de peste 15 ani in domeniul imobiliar cu scopul de a ne ajuta clientii sa gaseasca proprietatea dorita la cel mai bun pret posibil. Chiar daca cei mai multi isi doresc sa achizitioneze apartamente sau case de vanzare din Galati, ca sa putem satisface orice nevoi, oferta noastra cuprinde si vile de vanzare, garsoniere, terenuri intravilane, terenuri extravilane, terenuri agricole si chiar spatii comerciale si industriale. Pentru clientii care prefera inchirierile, ne pregatim cu variante diverse, astfel incat sa ii putem sprijini sa obtina ceea ce au nevoie.
De-a lungul timpului am constatat ca nu este suficient doar sa stim care sunt avantajele sau dezavantajele fiecarui apartament de vanzare din zona Galati si ca e nevoie de mult mai multe cunostinte ca sa putem cu adevarat sa ne sprijinim clientii. Asa ca ne-am „”pus cu burta pe carte” si am acumulat cunostinte in domeniul juridic, ne-am certificat pentru a putea elibera certificate energetice, documente cadastrale, am invatat cum sa intocmim dosare de creditare, cum sa facem evaluari si expertize imobiliare si ne-am luat toate datele privind programul Prima Casa.
Si pentru ca activitatea noastra presupune relationare si rapiditate, am ales pentru echipa noastra oameni care sa fie prompti, atenti si rapizi.

Aici ii puteti cunoaste pe colegii din echipa noastra:

Andrei Violeta

Andrei Violeta

Agent Vanzari

Zuica Eugen

Zuica Eugen

Agent Vanzari

Modul in care lucram este simplu:
1. Facem cunostinta cu dumneavoastra. Aflam exact ce apartament, casa, vila, teren sau spatiu doriti sa cumparati si in cat timp.
2. Intocmim un contract de prestari servicii. Prin acest contract ne asumam obligatia sa va cautam imobilul sau terenul de care aveti nevoie
3. Gasim imobilul pe care il doriti si care este de vanzare sau de inchiriat. Aflam care este situatia juridica a imobilului, care sunt caracteristicile sale generale, ce dificiente sau inconveniente are.
4. Va punem la curent cu datele aflate. Va furnizam informatii privind pretul pietei pentru imobilul vizat si toate celelalte date aflate in etapa de dinainte
5. Vizionam impreuna. Planificam vizionarile, de comun acord cu proprietarii si mergem cu dumneavoastra sa il vizitati
6. Daca este cazul, realizam evaluarea sau expertiza imobilului.
7. Daca este cazul, intocmim documentele preliminare tranzactiei. Acestea includ: documentele cadastrale, certificatul energetic sau dosarul de creditare.
8. Perfectam actele aferente tranzactiei. Intocmim toate actele necesare pentru finalizarea tranzactiei imobiliare

Si pentru ca stim cat de important este sa fim transparenti, v-am extras cateva repere privind drepturile si obligatiile pe care ni le asumam prin contract, precum si drepturile si obligatiile pe care le aveti dumneavoastra, in calitate de potential cumparator:

– IMOSTAR Imobiliare Galati se obliga sa-i ofere potentialului cumparator servicii ce constau in prezentarea de proprietati imobiliare, consultanta si asistenta procedurala pentru desfasurarea tranzactiei imobiliare in siguranta si legalitate.

– IMOSTAR Imobiliare Galati se obliga sa-i ofere potentialului cumparator servicii imobiliare de calitate, iar informatiile furnizate sunt precise, complete, corecte si adevarate.

– IMOSTAR Imobiliare Galati se obliga ca in prezentarea proprietatilor imobiliare facuta potentialului cumparator sa prezinte date despre:
– preturile practicate pe piata pentru tipul de imobil ce urmeaza a face obiectul intermedierii imobiliare, conform informatiilor existente in baza de date a IMOSTAR Imobiliare Galati ;
– situatia juridica si caracteristicile generale ale imobilului, care pot influenta decizia de cumparare incluzand nivelul de finisare, dimensiuni, vechime si pozitionarea fata de punctele cardinale;
– deficiente si alte inconveniente cunoscute de IMOSTAR Imobiliare Galati pe care in mod rezonabil putea sa le cunoasca, incluzand surse de zgomot, umezeala, poluare, miros, pericol de inundatii sau surpari, organizarea in apropiere a unor manifestari populare periodice, istoricul imobilului, posibile dezavantaje ale vecinatatii;

– IMOSTAR Imobiliare Galati va contacta proprietarii imobilelor cerute de potentialul cumparator spre vizionare sau revizionare si tot el va stabili programul vizionarilor in functie de posibilitatile partilor.

– IMOSTAR Imobiliare Galati se obliga sa insoteasca potentialul cumparator la toate proprietatile imobiliare cerute de acesta spre vizionare sau revizionare, in conditiile prevazute de prezentul contract, de fiecare data cand se intampla aceasta.

– IMOSTAR Imobiliare Galati va asista si va oferi tot sprijinul pentru realizarea acordului de vointa dintre proprietarul imobilului vizat spre cumparare si potentialului cumparator.

Potentialul cumparator se obliga sa respecte indrumarile IMOSTAR Imobiliare Galati si sa coopereze promt cu acesta pentru buna derulare a prezentului contract si pentru buna desfasurare a tranzactiei, in caz contrar, IMOSTAR Imobiliare Galati isi declina responsabilitatea cu privire la eventualele pagube sau prejudicii pe care potentialul cumparator le va suporta.

– potentialul cumparator recunoaste si ia la cunostinta faptul ca serviciile care vor fi efectuate de IMOSTAR Imobiliare Galati au valoare si plata pentru aceste servicii este garantata de acest contract.

– potentialul cumparator se obliga sa respecte confidentialitatea datelor si informatiilor prezentate de IMOSTAR Imobiliare Galati, sa nu le instraineze sau sa se foloseasca de acestea in interes propriu si recunoaste ca in cazul nerespectarii acestei obligatii va produce daune IMOSTAR Imobiliare Galati pentru care devine raspunzator.

– potentialul cumparator are obligatia de a comunica IMOSTAR Imobiliare Galati in cel mai scurt timp situatia in care cererea sa de oferta a ramas fara obiect argumentand acest fapt pentru ca IMOSTAR Imobiliare Galati sa opreasca cheltuielile ce sunt efectuate pentru derularea tranzactiei.

– IMOSTAR Imobiliare Galati nu isi poate asuma insa responsabilitatea pentru imposibilitatea vizionarii unei proprietati din vina exclusiva a proprietarului acesteia.

View My Stats